Zorg voor Dansers

Dans is topsport!

Dans specifieke Zorg

Fysiotherapeuten Maarten Groothuis (o.a. Het Nationale Ballet) en Elisabeth van Zuylen zijn experts in het diagnosticeren en behandelen van dansers. Hun ervaring heeft ertoe geleid dat ProFysio zich specialiseert in dans. Het doel is om een kwaliteitsimpuls te geven aan de huidige zorg voor dansers. Deze zorg moet efficiënter, duidelijker en vooral laagdrempeliger. Daarnaast wil ProFysio de nadruk leggen op preventieve zorg door dansspecifieke lichamelijke screenings uit te voeren bij dansers.

- Bart

Netwerk

ProFysio heeft de beschikking over een groot netwerk met specialisten binnen de danswereld (huisartsen, orthopedisch chirurgen, sportartsen, osteopaten, podologen, mensendieck therapeuten en fysio-manueeltherapeuten). Dansers kunnen indien nodig op korte termijn terecht voor medisch aanvullend onderzoek (bijvoorbeeld röntgenfoto’s en MRI/CT-scan).

Tevens heeft ProFysio de beschikking over dansspecifieke Pilates en Yogalessen binnen de praktijk om zo een volledig pakket voor dansers aan te kunnen bieden.

Naast zorg voor de dansers verzorgt ProFysio lezingen voor dansers, dansdocenten en dansorganisaties ten behoeve van blessurepreventie. Deze worden door fysiotherapeuten, maar ook door andere specialisten/experts verzorgd.

Contact

Neem contact op met de receptie ProFysio Amsterdam Centrum via 020 – 6261578 of info@profysio.nl voor het maken van een afspraak en vraag hierbij naar Maarten Groothuis of Elisabeth van Zuylen.

Als organisatie geïnteresseerd?

Binnen het kennisnetwerk is ProFysio constant op zoek naar nieuwe partijen die zich willen aansluiten. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om een mogelijke samenwerking te bespreken. Bij interesse in dit initiatief kunt u mailen naar maartengroothuis@profysio.nl

Chat openen
Direct contact? Stuur ons een bericht!
Hi!

Waarmee kunnen we je helpen?