Iyengar Yoga

Voor een goed gebalanceerd en sterk lichaam, flexibiliteit, balans en ontspanning.

De Perfecte Balans

Iyengar Yoga is een actieve, “powerful” vorm van Hatha Yoga, gericht op nauwkeurigheid, veiligheid en het in lijn brengen van het lichaam in iedere houding. Voor een goed gebalanceerd en sterk lichaam, flexibiliteit, balans en ontspanning.

De lessen

Het lesprogramma is een uitdagend, inspirerend en zeer gevarieerd programma met balans tussen actie en ontspanning. Na een yogales voelt u zich goed, opgewekt, en energiek.

De lessen worden in Nederlands en Engels gegeven.

Lessen voor beginners, gevorderden, 50 plussers – Herstellende lessen – Ochtend, lunch, avond les – Medisch advies – Privélessen.

Yoga for life, zeker met deze super docenten en in deze prachtige studio aan de Prinsengracht!

- Mathilde

Maatwerk

De studio is voorzien van veel verschillende hulpmiddelen (mat, riem, touwen, blokken, bolsters) waardoor alle houdingen mogelijk zijn voor iedereen. Persoonlijke aandacht van uw Iyengar docent maakt de les toegankelijk voor alle condities.

Kwaliteit

De Iyengar Yoga lessen worden gegeven door gecertificeerde docenten; een waarborg van integriteit en kwaliteit. Iyengar Yoga wordt aanbevolen door de ProFysio fysiotherapeuten.

De lessen worden gegeven in een prachtige daglicht studio, verlicht door mooie grote ramen aan de gracht, in het hart van Amsterdam.

Zie voor het actuele lesrooster en de prijslijst kijk op www.iyengaryogacentrum.nl, of kom langs voor een proefles.

Chat openen
Direct contact? Stuur ons een bericht!
Hi!

Waarmee kunnen we je helpen?