Over Ons

ProFysio Amsterdam. Fysiotherapie en Sportmedisch Centrum.

ProFysio is al meer dan 25 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevend en bloeiend Sport Medisch Centrum.

Wij zijn gespecialiseerd in orthopedie (spieren en gewrichten), traumatologie (breuken) en sportrevalidatie. We werken in een multidisciplinair team van fysiotherapeuten, manueel therapeuten, orthomanueel arts, Yoga en Personal Trainers.
Wij hebben een uniek behandelconcept dat effectief en onderscheidend is. Wij behandelen handmatig zodat verstijfd spierweefsel diep en intensief wordt losgemaakt. Hiermee creëren we de perfecte randvoorwaarden om te trainen, te herstellen en preventief blessures te voorkomen. We beschikken over uitgebreide trainingsfaciliteiten.

Op doorverwijzing vanuit het OLVG bij ProFysio Amsterdam terecht gekomen na het scheuren van mijn voortste kruisband. Een enthousiast team dat werkt met een eigen behandelmethode gecombineerd met trainen. Hoge kwaliteit, effectief en resultaat gericht. De revalidatie na mijn operatie is zeer voorspoedig verlopen. Inmiddels sta ik weer 3x per week op het hockeyveld. Super veel dank aan heel team ProFysio!

- Lisa

ProFysio heeft een intensieve samenwerking met medisch specialisten van onder meer het OLVG, Medisch Centrum Jan van Goyen en het Amsterdam UMC. Ook werken we samen met de amateur- en topsport, het Nationaal ballet en Amsterdamse dansacademies. Daarnaast verzorgen wij in-company fysiotherapie bij advocatenkantoren (de Brauw Blackstone Westbroek, Loyens & Loeff, Allen & Overy) en in Amsterdam gevestigde bedrijven (Booking.com, Oracle, Atradius, TMF Group).

HKZ gecerticifeerd

Het certificaat van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar.

Met het HKZ-certificaat laat ProFysio zien dat wij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat we voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Met het HKZ-certificaat zijn de zaken intern goed op orde, staat de klant centraal en wordt voortdurend de zorg- en dienstverlening verbeterd.

Gunstig Gelegen

De praktijk bevindt zich in een monumentaal pand hartje centrum (hoek Prinsensgracht/Molenpad). We zijn makkelijk bereikbaar met het OV (Leidseplein op 250 m lopen). Parkeren van auto kan recht tegenover de praktijk bij Valid Parking.

Dit is waar ProFysio voor staat. Welkom in onze praktijk!

Chat openen
Direct contact? Stuur ons een bericht!
Hi!

Waarmee kunnen we je helpen?