ProFysio Fitness

Fitness voor iedereen

ProFysio fitness is er voor iedereen. Of het nu gaat om revalidatie na een blessure, training onder begeleiding van een fysiotherapeut, of zelfstandig trainen, de deuren van onze fitnesszaal staan voor u open.

Een belangrijk onderdeel van onze persoonlijke trainingsprogramma’s zijn de evaluatie momenten tijdens en na de training. Door deze meetmomenten wordt u voortgang inzichtelijk gemaakt en kunnen trainingsdoelstellingen strategischer worden benaderd. De fysiotherapeut geeft u tevens advies over warming-up, cooling-down, de preventie van blessures, stretching, training en voeding.

Uitgebreide faciliteiten en professionele begeleiding

fitness

Tijden

Maandag t/m donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 15:00

LET OP: De fitness zaal is van maandag t/m vrijdag niet beschikbaar tussen 10:00 – 11:00 uur.

Kosten

€ 40,00 abonnementskosten per maand voor onbeperkt trainen
(geen afsluitkosten en slechts 1 maand opzegtermijn )

€ 38,00 per half uur voor Personal Training

De Voordelen

  • Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut

  • Persoons- en klachtgericht trainingsprogramma
  • Persoonlijke intake
  • Tussentijdse evaluatie en eindevaluatie
  • Advies over training, voeding, warming-up, cooling-down, stretching en preventie van blessures

Ontdek de ProFysio fitness programma’s

Fifty-Fit Training

Fifty-Fit circuittraining is een aangepast sportprogramma voor 50 +ers waarbij u in groepsverband bezig bent met verantwoord bewegen. U traint samen met uw leeftijdgenoten verantwoordelijk onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. De Fifty-Fit training biedt naast een verbetering van uw algehele conditie een gezellige omgeving waar ook tijd is voor sociaal contact.

Waarom trainen op uw leeftijd?

Lichaamsbeweging is vooral op hogere leeftijd erg belangrijk en kan een preventieve rol spelen bij verschillende aandoeningen. De oefeningen vergroten mobiliteit, coördinatie, kracht, conditie en lenigheid. Na de warming-up volgt het door de instructrice uitgezette parcours, dat bestaat uit een combinatie van oefeningen. Deze bestaan uit grondoefeningen en uit oefeningen aan kracht- en cardioapparatuur. Een gezamenlijke cooling-down met stretchoefeningen besluit de gevarieerde les.

Gratis introductietraining

ProFysio nodigt u graag uit voor een gratis introductietraining.

Trainingsrooster

Maandag t/m vrijdag van 10:00 – 11:00 uur.

Optimaal Welzijn Training

ProFysio Optimaal Welzijn training is een programma waarbij in circa drie maanden een optimaal welzijn en een goede gezondheid van de deelnemer nagestreefd wordt. Het fitnessprogramma is uitermate geschikt voor iedereen die herhaling van klachten wil voorkomen en zijn belastbaarheid wil verhogen.

Persoon & klachtgericht

Tijdens de intake kijken wij naar uw algehele conditie. Op basis hiervan stellen wij samen met u een aangepast trainingsschema op.

Professionele begeleiding

Alle Optimaal Welzijn Trainingen vinden plaats onder begeleiding van een fysiotherapeut. In onze trainingszaal maakt u kennis met professionele fitnessapparatuur, met het doel te werken aan conditie, kracht, houding, stabiliteit en preventie van blessures. Om de continuïteit van de training te waarborgen, kunt u ook buiten de begeleide uren trainen. Ook sportmassages en het volgen van yogalessen behoren tot de (extra) mogelijkheden.