Fifty-Fit Training

Verantwoord sporten in groepsverband onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut!

Fifty-Fit circuittraining

Fifty-Fit circuittraining is een aangepast sportprogramma voor 50 +ers waarbij u in groepsverband bezig bent met verantwoord bewegen. U traint samen met uw leeftijdgenoten verantwoordelijk onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. De Fifty-Fit training biedt naast een verbetering van uw algehele conditie een gezellige omgeving waar ook tijd is voor sociaal contact.

Waarom trainen op uw leeftijd?

Lichaamsbeweging is vooral op hogere leeftijd erg belangrijk en kan een preventieve rol spelen bij verschillende aandoeningen. De oefeningen vergroten mobiliteit, coördinatie, kracht, conditie en lenigheid. Na de warming-up volgt het door de instructrice uitgezette parcours, dat bestaat uit een combinatie van oefeningen. Deze bestaan uit grondoefeningen en uit oefeningen aan kracht- en cardioapparatuur. Een gezamenlijke cooling-down met stretchoefeningen besluit de gevarieerde les.

Fifty fit is helemaal fantastisch. Ik train tweemaal per week onder begeleiding van fysiotherapeut Eva in een leuke en ontspannen omgeving en ik ontmoet ook nog eens allerlei leuke mensen!

- Mary

Gratis introductietraining

ProFysio nodigt u graag uit voor een gratis introductietraining.

Trainingsrooster

Maandag t/m vrijdag van 10:00 – 11:00 uur.

Chat openen
Direct contact? Stuur ons een bericht!
Hi!

Waarmee kunnen we je helpen?