Unieke behandelmethode

Handwerk op maat, gecombineerd met trainen.

Een complete aanpak

De ProFysio behandelmethode is uniek. Wij richten ons tijdens onze behandelingen met name op het handmatig diep en intens losmaken van het verstijfde spierweefsel, aangevuld met een uitgebreid rek- en krachtprogramma om de balans tussen belasting en belastbaarheid te herstellen.

HANDWERK OP MAAT!

Meer informatie over onze behandelmethode?

Neem direct contact op voor een afspraak met een van onze specialisten.

We focussen ons op orthopedische klachten, zoals spier-, pees- en gewrichtsklachten. Deze klachten kunnen ontstaan zijn door een overbelasting door sport of werk of na een doorgemaakt trauma.  Bij ProFysio kijken we niet alleen naar waar de symptomen zich presenteren en de aangrenzende spieren en gewrichten zich bevinden, maar naar het gehele lichaam en zelfs de levenswijze van de patiënt.

Daarbij werken wij binnen ons Sport Medisch Centrum in een multidisciplinair team van fysiotherapeuten, orthomanueel artsen, manueeltherapeuten, personal trainers, podoloog en  osteopaat. Daarbuiten werken we intensief samen met een groot netwerk van medische specialisten, onder anderen orthopedisch chirurgen, trauma chirugen, sportarten, neurologen.

Door onze onderscheidende behandelmethode creëren wij de basis om het lichaam zo snel mogelijk weer normaal te kunnen belasten. Bovendien biedt deze behandelmethode de juiste basis om herhaling van klachten te voorkomen. Mede door deze unieke behandelmethode is ProFysio uitgegroeid tot een bloeiend Sport Medisch Centrum.

Chat openen
Direct contact? Stuur ons een bericht!
Hi!

Waarmee kunnen we je helpen?