Personal Training

Our GHIFT to you

GHIFT is een nieuwe vorm van revalidatietraining en staat voor Graded High Intensity Functional Training©. GHIFT is een programma wat bestaat uit een gedegen onderzoek en dito testen welke precies aangeven waar iemand aan moet werken om fit te worden. De training is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes en heeft veel positieve resultaten opgeleverd.

Door het lichaam op te delen in lagen en deze lagen te trainen qua kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen worden klachten structureel aangepakt en is het lichaam meer in balans. Met GHIFT traint u datgene wat u niet kunt, in plaats van wat u wel kunt. Het gaat hierbij niet om presteren maar om faciliteren. Alle spieren in het lichaam worden aangesproken, met uiteindelijk een krachtig lijf wat in balans is en fit voelt als resultaat.

Het trainingsniveau wordt afgestemd op individu en is tevens geschikt voor mensen met problemen zoals lage rugklachten, knieklachten en schouderklachten. Verder wordt dit programma toegepast bij hen die extra training nodig hebben om beter te presteren in hun sport. Dit programma is bij uitstek geschikt als “Strength & Conditioning”.

Tarieven

  • Personal Training Sessie – 3o min
€ 40
  • Personal Training Sessie – 60 min
€ 76

 

 

 

Chat openen
Direct contact? Stuur ons een bericht!
Hi!

Waarmee kunnen we je helpen?