ProFysio behandelmethode

Unieke behandelmethode

De ProFysio behandelmethode is uniek. Wij richten ons tijdens onze behandelingen met name op het diep en intens losmaken van het verstijfde spierweefsel, aangevuld met een uitgebreid rek- en krachtprogramma om de balans tussen belasting en belastbaarheid te herstellen.

We focussen ons op orthopedische klachten, zoals spier-, pees- en gewrichtsklachten, zowel sport als werk gerelateerd. We kijken niet alleen naar waar de symptomen zich presenteren en de aangrenzende spieren en gewrichten zich bevinden, maar naar het gehele lichaam en zelfs de levenswijze van de patiënt.

Daarbij werken wij binnen een multidisciplinair team van fysiotherapeuten, orthomanueel artsen, manueeltherapeuten, personal trainers en een osteopaat. Daarbuiten beschikken wij over een groot netwerk van medische specialisten, zoals andere fysiotherapeuten, orthomanueel artsen, manueeltherapeuten, osteopaten, personal trainers, orthopeden, podologen, neurologen en sportartsen.

Door onze onderscheidende behandelmethode creëren wij de basis om het lichaam zo snel mogelijk weer normaal te kunnen belasten. Bovendien biedt deze behandelmethode de juiste basis om herhaling van klachten te voorkomen. Mede door deze unieke behandelmethode is ProFysio uitgegroeid tot een bloeiend Sport Medisch Centrum.

ProFysio Fysiotherapie massage
Uitgebreide behandelinformatie