ProFysio behandelinformatie

De eerste behandeling

Bij het maken van uw eerste afspraak is het van belang dat u de receptionist laat weten dat u een nieuwe patiënt bij ProFysio bent. Onze receptioniste zal om uw Burger Service Nummer vragen. Met uw BSN nummer kan de receptioniste direct zien wat voor zorgverzekering u heeft en of fysiotherapie wordt gedekt door uw zorgverzekeraar. In het geval dat uw verzekering fysiotherapie niet vergoed zullen wij per sessie van 30 minuten € 38,00 in rekening brengen.

Wat u bij de eerste behandeling moet meenemen:

  • uw verzekeringspasje
  • uw identiteitsbewijs
  • 2 handdoeken

Wanneer u bij de eerste behandeling 10 minuten eerder aanwezig bent kunnen we de benodigde administratieve gegevens voor de behandeling invullen.

fysiotherapie intake
intakegesprek fysiotherapie

Het intakegesprek

Wanneer u zich bij ons aanmeldt, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden de aard en ontstaanswijze van uw klacht(en) besproken. Verder proberen we tijdens de intake een indruk te krijgen van uw leefwijze. Dit om uit te sluiten of andere factoren de klacht(en) in stand houden en om herhaling te voorkomen.

Na het intakegesprek vindt een lichamelijk onderzoek plaats om stoornissen en beperkingen in spieren, gewrichten, kapsels en/of banden op te sporen. Dit onderzoek doen we volgens de zogenaamde 360º benadering. Bij deze benadering kijken we of aangrenzend weefsel de oorzaak is van de blessure, en of er een beperkende factor is voor het herstel van de blessure.

ProFysio behandelmethode: resultaatgericht, holistisch en verantwoord.

Van intake tot nazorg

Na het intakegesprek volgens de zogenaamde 360º benadering wordt een behandelplan opgesteld. Door ons uitgebreide netwerk binnen de gezondheidszor