Samenwerking ProFysio – Medisch Centrum Jan van Goyen

ProFysio en het Medisch Centrum Jan van Goyen gaan intensief samenwerken.

ProFysio is vanaf augustus 2013 intern aanwezig op de afdeling orthopedie van Medisch Centrum Jan van Goyen en verzorgt een gezamenlijk spreekuur tussen orthopeed en fysiotherapeut.

Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat patiënten gerichter en beter geadviseerd kunnen worden. De patiënten zien beide medisch specialisten op hetzelfde moment, waardoor het revalidatie-traject nog beter kan worden afgestemd.

De orthopedisch chirurgen van Medisch Centrum Jan van Goyen zijn lid van de vakgroep orthopedie van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) en het Lucas Andreas Ziekenhuis (SLAZ) en houden praktijk in het Medisch Centrum. Binnen het Medisch Centrum Jan van Goyen richt men zich met name op aandoeningen die in dagbehandeling kunnen worden behandeld. Hierbij moet u denken aan aandoeningen aan bijvoorbeeld schouder, elleboog, pols, knie en enkel.

U kunt bij het Medisch Centrum Jan van Goyen rekenen op hoogwaardige multidisciplinaire zorg waarbij u als patiënt centraal staat. Dit betekent dat meerdere specialisten naar een aandoening of klacht kijken om zo tot de beste behandeling te komen. Zonder lange wachtlijsten. Dankzij de unieke ligging  is het Medisch Centrum Jan van Goyen een begrip in Amsterdam; duizenden patiënten vinden jaarlijks hun weg naar de fraaie gebouwen in Oud-Zuid.

http://www.medischcentrumjanvangoyen.nl/