Podotherapie Beld 

Podotherapie Beld

Voeten zijn de basis van het lichaam. Lichamelijke klachten kunnen voortkomen uit een standsafwijking of een disfunctie van de voet. Dit kan leiden tot een veranderd looppatroon waardoor er klachten kunnen ontstaan aan voet, enkel, knie, heup of lage rug. Om deze problemen op een goede manier te kunnen verhelpen is het belangrijk te onderzoeken waar de oorzaak van de klacht vandaan komt. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk pijnvrij en optimaal te laten bewegen. We gaan niet alleen uit van de klachten maar willen u ook graag helpen met het voorkomen van klachten. Dit doen we door onderzoek te doen naar uw manier van bewegen te onderzoeken en analyseren. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld die wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. 

Voor wie

Voor mensen die klachten hebben door het afwijkend functioneren van de voet of looppatroon, waarbij de volgende doelstellingen bestaan:

  • Oplossen van voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten
  • Verbeteren van looppatroon
  • Verbeteren van houding
  • Preventie van klachten

Elke woensdag van 8.30 tot 15.30 is Registerpodoloog Mark Lemm aanwezig, hij is aangesloten bij het kwaliteitsregister van Stichting Loop. Mark heeft voorheen als fysiotherapeut bij Profysio gewerkt maar heeft zich verder gespecialiseerd tot registerpodoloog. Met zijn achtergrondkennis als fysiotherapeut in combinatie met manueel therapie van de onderste extremiteit kan hij patiënten op een zo actief mogelijke manier behandelen. 

Eerste Afspraak

De eerste afspraak duurt 45 minuten. Tijdens de intake onderzoeken we de oorzaak van de klacht en stellen we aan de hand daarvan een behandelplan op.

Aanmelden

Bel 020–6261578 voor het maken van een afspraak.

Voor vragen kunt u ook mailen naar mark@podotherapiebeld.nl

Tarieven

Intake:  81,00 euro

Controle consult: 49,50 euro

Podotherapeutische inlays: 117,50 euro

De factuur kunt u indienen bij uw verzekering. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden wordt dit door de verzekering vergoed. Bij de eerste afspraak wordt er een intake in rekening gebracht. 

Voor meer informatie kijk op www.podotherapiebeld.nl