Zena Rommett Floor-Barre® Methode

Zena Rommett Floor-Barre® Methode

Zena Rommett Floor-Barre® is een trainingsmethode die in New York is ontwikkeld voor dansers van grote dansgezelschappen. Sinds kort is deze methode overgewaaid naar Europa. Imiddels is deze methode een doorslaand succes. Hoewel de methode is ontwikkeld voor dansers worden momenteel ook veel grote successen behaald voor niet-dansers. Danservaring is dus absoluut niet nodig!

Floor-Barre® is een workout waarbij de connectie wordt gemaakt tussen lichaam en geest. Er wordt al liggend op de vloer gewerkt met verschillende oefeningen. Hierdoor is er geen druk van de zwaartekracht die het lichaam nadelig kan beinvloeden. Floor-Barre® focust met name op het aanleren van een goed lichaamsbewustzijn, houdingsverbetering, core stability en een correcte alignment van het lichaam.

Door langzame, gecontroleerde bewegingen uit te voeren leren de spieren hun kracht, lengte en intelligentie optimaal te benutten. Tijdens het uitoefenen van de oefeningen worden gewrichten en spieren nooit overbelast. Floor-Barre® wordt gezien als een pionier op het gebied van preventie en revalidatie van blessures.

De Floor-Barre® lessen zullen worden verzorgd door professioneel danseres Paola Ghidini. De voorkeur gaat uit naar privélessen of kleine groepen van maximaal vier personen. Op deze manier kan er veel specifieke aandacht aan de deelnemers worden gegeven.

Contact

Paola Ghidini
06 – 45723711
ghidini.p@hotmail.com