Behandel Informatie2017-03-20T08:21:56+00:00

Unieke Behandelmethoden

Het Intakegesprek

Wanneer u zich bij ons aanmeldt, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden de aard en ontstaanswijze van uw klacht(en) besproken. Verder proberen we tijdens de intake een indruk te krijgen van uw leefwijze. Dit om uit te sluiten of andere factoren de klacht(en) in stand houden en om herhaling te voorkomen.

Na het intakegesprek vindt een lichamelijk onderzoek plaats om stoornissen en beperkingen in spieren, gewrichten, kapsels en/of banden op te sporen. Dit onderzoek doen we volgens de zogenaamde 360º benadering. Bij deze benadering kijken we of aangrenzend weefsel de oorzaak is van de blessure, en of er een beperkende factor is voor het herstel van de blessure.

intakegesprek fysiotherapie
fysiotherapie behandelwijze

Flexibiliteit in behandeling

Om een optimaal behandelverloop te kunnen garanderen staat ons team van 22 Fysiotherapeuten 7 dagen per week voor u klaar. Indien noodzakelijk behandelen wij ook aan huis.

Van Intake tot Nazorg

Na het intakegesprek volgens de zogenaamde 360º benadering wordt een behandelplan opgesteld. Door ons uitgebreide netwerk binnen en buiten de gezondheidszorg kunt u snel met de juiste specialist om de tafel. Dit betekend fysiotherapie bij de juiste specialist. Zonder gedoe en zonder verwijsbrief.

Binnen de gezondheidszorg

  • Orthomanueel Artsen
  • Manueeltherapeuten (volgens Marsman)
  • Sportartsen
  • Neurologen
  • Orthopeden
  • Podologen

Buiten de gezondheidszorg

  • Verzekeraars

De ProFysio Behandelmethode: Resultaatgericht, Holistisch en Verantwoord.

fysiotherapie intake

ProFysio heeft overeenkomsten met alle verzekeraars in Nederland.

Kijk hier voor meer informatie over onze tarieven

Maak Direct een Afspraak

De Eerste Behandeling

Bij het maken van uw eerste afspraak is het van belang dat u de receptionist laat weten dat u een nieuwe patiënt bij ProFysio bent. Onze receptioniste zal om uw Burger Service Nummer vragen, deze vindt u onder andere op uw rijbewijs, identiteitskaart of verzekeringspas. Met uw BSN nummer kan de receptioniste direct zien wat voor ziektekostenverzekering u heeft en of fysiotherapie wordt gedekt door uw ziektekostenverzekeraar.

In het geval dat uw verzekering fysiotherapie niet vergoed zullen wij per sessie van 30 minuten € 35,00 in rekening brengen.

Wat u bij het eerste consult moet meenemen:

  • uw verzekeringspasje
  • uw identiteitsbewijs
  • 2 handdoeken

Wanneer u bij de eerste behandeling 10 minuten eerder aanwezig bent kunnen we de benodigde administratieve gegevens voor de behandeling invullen.

Heeft u een Klacht? Laat het ons weten.

Wij nemen uw klacht serieus en komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Ik heb een Klacht